Auto accu Rotterdam

Wij bieden u een zeer ruime keuze aan automaterialen, waaronder auto accu’s. Vraag nu een offerte op maat aan voor uw auto accu Rotterdam. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen voor een auto accu Rotterdam met 010-4120065. Wij informeren u direct over onze voorraad en uw benodigdheden. Wij bieden een groot aantal merken auto accu’s en leveren altijd voor een scherp tarief. W&S automaterialen staat voor de beste service, hoogste kwaliteit!

Auto accu Rotterdam bestellen bij W & S

W & S levert alle denkbare auto-onderdelen aan garages en hobbyisten. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar bieden een sneller bezorgservice voor heel Rijnmond! Op die manier bent u ervan verzekerd dat u altijd snel aan de slag kunt. Bent u in Rotterdam op zoek naar bijvoorbeeld een auto accu? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon even langskomen. Onze winkel bevindt zich op onderstaan adres en is doordeweeks geopend van 9:00 tot 17:00, zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Groenendaal 17 3011SJ Rotterdam. Belt u ons gerust of wij uw auto accu op voorraad hebben, wij helpen u graag!

Ook voor nieuwe kentekenplaten en autogereedschap

Niet alleen als u in Rotterdam op zoek bent naar een auto accu komt u bij ons langs of plaatst u een bestelling. Want behalve alle denkbare auto-onderdelen levert Wens ook gereedschappen voor de autobranche en kentekenplaten voor ieder motorvoertuig. Kom langs in onze winkel aan de Groenendaal in Rotterdam of bel direct 010-4120065 voor een vrijblijvende offerte!