Kentekenplaat bromfiets Rotterdam laten maken

U wilt een kentekenplaat bromfiets Rotterdam laten maken? Bijvoorbeeld voor uw snorfiets, auto, motor of brommer? Snel en goedkoop een kentekenplaat laten maken Rotterdam doet u bij W & S . Vraag nu een offerte op maat aan. Bij vragen kunt u gerust bellen naar: 010-4120065.

W&S Automaterialen

Wij zijn hét bekende en erkende adres voor Rotterdam in  Zuid Holland voor alle kentekenplaten, automaterialen en auto onderdelen. Diverse garages, hobbyisten en overige autoliefhebbers mogen wij inmiddels als onze vaste klanten beschouwen. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons. Zo spelen wij goed op elkaar in en weten wij precies wat onze klanten nodig hebben. Onze service beperkt zich echter niet tot het laten maken van kentekenplaten en het leveren van alle denkbare auto-onderdelen. Ook bezorgen wij de automaterialen bij onze vaste klanten in een ruime straal rondom Rotterdam. Hiermee geven wij een snelle en directe hoogwaardige service.

Kentekenplaat bromfiets laten maken Rotterdam

Het aanvragen van kentekenplaten kunt u natuurlijk online doen. Maar ook in onze winkel, gevestigd op onderstaand adres, zijn wij u graag van dienst. Zowel voor het laten maken van kentekenplaten voor snorfietsen als met alle andere auto-onderdelen of autogereedschappen die u nodig hebt. Groenendaal 17 3011 SJ Rotterdam, of neem contact op via onze contactpagina.

W&S Automaterialen is een erkende kentekenplaat fabrikant. Wilt u controleren of wij erkend zijn, dat kan op de pagina van de RDW, klik hier.

Sinds de afgifte van het kenteken bestaat het kenteken uit een cijfer-lettercombinatie in/van 3 gedeeltes. Het eerste kenteken werd in 1951 uitgegeven. Deze zag er toen zo uit: ND-00-01. In 1965 moest er een nieuwe reeks komen omdat de eerste opgebruikt was. Nu is de RDW bezig met de afgifte van kentekencombinatie nummer 11 voor brom- en snorfietsen.

Duplicaatcode

In sommige gevallen staat op de kentekenplaat een cijfer (bijvoorbeeld 1 of 2) boven het eerste streepje op de plaat. Dit is een duplicaatcode (ophoogcode). Dit cijfer geeft aan hoe vaak er kentekenplaten voor het voertuig zijn afgegeven. Op de eerste afgegeven kentekenplaat staat niets boven het liggende streepje. Vraagt u daarna een nieuwe kentekenplaat aan -bijvoorbeeld na verlies of diefstal-, dan krijgt u een 1 op de kentekenplaat (duplicaatcode 1).  Daarna een 2 een 3 enzovoort.
Net als de cijfers en letters op de kentekenplaat moet ook de duplicaatcode goed leesbaar zijn. Het is niet toegestaan om de duplicaatcode weg te halen of onzichtbaar te maken door deze geel te lakken. Doet u dit wel dan loopt u het risico op een boete.
Heeft u een kentekenplaat waarop de duplicaatcode niet meer zichtbaar is? Neem dan contact op met een erkende kentekenplaatfabrikant voor het aanvragen van een nieuwe plaat. U kunt tegen betaling de kentekenplaat omwisselen. De duplicaatcode blijft dan gelijk.